Artikelen

 

Wij schrijven artikelen over elk onderwerp!

In de afgelopen jaren heeft artikelmarketing aan populariteit gewonnen binnen bedrijven, wat niet zonder reden is. Artikelmarketing is gericht op de toekomst, waarbij u probeert uw posities binnen Google te verbeteren. Een hogere positie binnen zoekmachines zorgt immers voor meer bezoekers en dus meer potentiële kopers! Voor een succesvolle artikelmarketingcampagne dient u zeer geregeld nieuwe content aan uw website toe te voegen. Des te meer kwalitatief goede content een website bevat, des te meer waarde hechten zoekmachines aan een website. Reden genoeg om de content op uw website een nieuwe impuls te geven, met pakkende artikelen.

Het is echter niet eenvoudig om zelf een goede artikelmarketingcampagne op te zetten en uit te voeren. Veel ondernemers hebben niet de tijd voor het schrijven van artikelen, daarbij wilt u spel- en taalfouten in teksten voorkomen. Bij de uitvoering van een succesvolle artikelmarketingcampagne zijn structuur, continuïteit en een hoogwaardige kwaliteit zeer belangrijk.

De basis voor een goed artikel

Een artikel is meer dan een verzameling woorden, er moet een duidelijk verhaal in het artikel zitten. Daarbij moet het onderwerp van het artikel aansluiten bij het algehele onderwerp van uw website, om bezoekers te kunnen interesseren en uw posities in zoekmachines te kunnen verbeteren. Een artikel wat een bezoeker niet aanspreekt zal er al snel voor zorgen, dat de bezoeker de website weg klikt. Zodra een artikel een bezoeker echter wel aanspreekt, is de kans groot dat de bezoeker later terugkomt om andere artikelen te lezen. U snapt dat dit de kans op een sale vergroot, zeker als u de artikelen afwisselt met advertorials.

Tijdens het schrijven van artikelen voor uw website, dient u rekening te houden met het keyword waarop u gevonden wenst te worden. Een artikel moet echter niet overspoeld worden met verschillende keywords. Dit verlaagt namelijk de kwaliteit van uw website voor zoekmachines. Daarbij kan dit een negatieve invloed hebben op de leesbaarheid van een tekst.

Artikelen laten schrijven

Wanneer u actief bent als ondernemer zult u niet veel tijd over hebben. Gelukkig staat het team met professionele schrijvers van Proefteksten.nl voor u klaar, om een passende hulp te bieden in dit geval. Wij kunnen u helpen door verschillende artikelen voor uw website of blog te schrijven, u te helpen bij het vinden van de juiste keywords voor artikelen, enzovoorts.

Vraag geheel vrijblijvend een gratis proeftekst aan, zodat u een beter beeld krijgt van onze vaardigheden en schrijfstijl.