Boeken

 

Heeft u veel inspiratie voor een boek over uw eigen leven, een fantasieverhaal of ervaringen uit uw leven, maar kunt u de tijd niet vinden om dit verder uit te werken? Of heeft u niet de motivatie om dagenlang achter uw computer te zitten? Laat uw boek schrijven door de professionele tekstschrijvers van Proefteksten.nl! Wij staan voor u klaar om uw plot om te zetten in een papieren boek, die rechtstreeks naar de uitgever kan. Heeft u bijvoorbeeld al een handgeschreven boek, of wilt u uw gedachten in een gesprek overbrengen? Samen zoeken we naar de beste manier om uw verhaal op papier te zetten!

Naast de mogelijkheid om het geschreven boek naar een uitgever te sturen, kunt u vanzelfsprekend ook kiezen voor het uitbrengen van uw eigen e-book. Dit is niet alleen voordeliger, het sluit ook nog eens perfect aan bij de huidige tijd.

Samen werken aan uw eigen boek

Het schrijven van een boek staat bij veel mensen op een ‘to do’-lijstje. Toch komt bijna niemand toe aan het beschrijven van gedachten of ervaringen in een goed boek, omdat dit dikwijls zeer veel tijd in beslag neemt. Wij bieden u de hulp die u kan helpen bij het publiceren van uw eerste boek. Het maakt hierbij voor ons niet uit of u een boek over uw leven, over uw ervaringen of over bijvoorbeeld een hobby of bedrijf wenst te schrijven. Zet uw gedachten op papier, dan zorgen wij voor een gedigitaliseerde versie van uw handgeschreven verhaal.

Boeken worden geschreven door professionele tekstschrijvers, die veel ervaring hebben met het schrijven van verschillende soorten teksten. Wij kunnen u hierdoor garanderen dat teksten foutloos geschreven zijn. Het zou immers zonde zijn als uw boek spel- en taalfouten bevat, die direct de aandacht van een lezer kunnen trekken. Daarbij passen we onze schrijfstijl aan, naar de doelgroep van het boek. Wilt u bijvoorbeeld een boek voor kinderen laten schrijven, een boek voor een bepaalde branche, enzovoorts.

Wat is uw verhaal?

Wij zijn benieuwd naar uw verhaal of ervaringen! Vraag geheel vrijblijvend een gratis proeftekst bij ons aan, zodat u een beter beeld krijgt van de vaardigheden van onze professionele tekstschrijvers. Wanneer de proeftekst aansluit bij uw verwachtingen gaan we aan de slag met het schrijven van uw uiteindelijke boek.

Pas wanneer het boek volledig aansluit bij uw wensen, stoppen we met het aanpassen van de tekst en kunt u het naar de drukker sturen.