Brochures

 

Een brochure is over het algemeen een klein boekje, waarin u uw bedrijf kunt voorstellen aan een lezer. De lezer kan in een brochure vaak meer vinden over de diensten en producten die u aanbiedt, de kerngedachte van uw onderneming, enzovoorts. Doordat een brochure vaak maar een klein boekje is, kan het lastig zijn om teksten op een krachtige wijze op papier te zetten. U wilt een lezer immers overtuigen van de kwaliteit van uw diensten of producten, zonder dat u belangrijke zaken weg moet laten. Dit is een van de aspecten, die het schrijven van brochures erg lastig maakt.

Bij Proefteksten.nl staat een team met professionele schrijvers voor u klaar om een brochure voor uw organisatie op te stellen. Dit kan een brochure zijn voor uw bedrijf, maar bijvoorbeeld ook voor een sportvereniging of non-profit organisaties. Het doel van een brochure is in de meeste gevallen het informeren en werven van nieuwe klanten, leden, enzovoorts. Samen met u zoeken we naar de belangrijkste aspecten van uw organisatie, die in de brochure verwerkt moeten worden.

Hoe schrijf ik een goede brochure?

Veel bedrijven hechten een grote waarde aan de vormgeving van een brochure. Een aantrekkelijk vormgegeven brochure zal immers klanten aanzetten tot het downloaden of meepakken van een brochure. De vormgeving is echter niet alles, waar u op moet letten bij het maken van een brochure! Ook de teksten in de brochure spelen een grote rol, bij het overtuigen van potentiële klanten. Zo kunnen grove spel- en taalfouten in een brochure klanten afschrikken.

Om veel informatie op een korte en krachtige wijze te beschrijven, raden we u aan om gebruik te maken van opsommingen. In een opsomming kunt u in een paar regels de belangrijkste diensten of producten van uw bedrijf benoemen, de unique selling points beschrijven, enzovoorts. Daarbij zal een opsomming sneller de aandacht van een lezer trekken, dan een grote lap tekst.

Hulp bij het schrijven van brochureteksten

Wilt u hulp bij het schrijven van teksten voor uw brochures? Het team met professionele tekstschrijvers van Proefteksten.nl is u graag van dienst! Samen met u inventariseren we de belangrijkste punten, die in de brochure verwerkt moeten worden. Ook zoeken we naar de juiste schrijfstijl, om uw doelgroep aan te spreken. Niet iedere doelgroep wenst immers op dezelfde manier aangesproken te worden.

Meer weten over onze vaardigheden? Vraag geheel vrijblijvend een gratis proeftekst aan!