Columns

 

Een scherpe column kan een leuke toevoeging zijn aan uw website, een magazine of bijvoorbeeld het clubblad van de vereniging. Let wel, het column moet vanzelfsprekend gerelateerd zijn aan het hoofdonderwerp van de website of het magazine! Juist hier gaat het fout, buiten het feit dat het schrijven van een column niet makkelijk is. Sommige columns wijken te veel van het hoofdonderwerp af, waardoor lezers al snel zullen afhaken. Het is vaak zelfs zo, dat een lezer een nieuw column niet snel weer zal lezen. Dit is zonde en wenst u zo goed mogelijk te voorkomen!

Zorgt u namelijk voor kwalitatief goede columns in uw magazine of online op een website, dan kunt u een vaste bezoekersgroep creëren. Hier plukt u zelf de vruchten van, door af en toe advertorials op uw website te plaatsen, een column te combineren met een advertentie, enzovoorts. Dit zorgt voor meer sales en dus een hogere omzet! Het team met professionele tekstschrijvers binnen Proefteksten.nl helpt u graag bij het schrijven van deze columns. Samen met u zoeken we naar een passend onderwerp voor het column de juiste schrijfstijl en de gewenste toon van de tekst.

Een scherp of informatief column?

Columns vindt u overal, in de krant, op internet of in magazines, en in tal van verschillende soorten! Denk bijvoorbeeld aan een scherp column waarin bepaalde instanties of personen worden aangevallen, informatieve columns over bepaalde onderzoeken, of een positief column over de verdiensten van personen of bedrijven. Het hangt sterk van de plek waar u het column wenst te plaatsen af, met welke toon er geschreven dient te worden. De lezers zullen zich in uw column moeten kunnen vinden, om het gehele artikel te lezen. Wanneer een lezer zich niet aangesproken voelt, zal hij of zij al snel weer afhaken. Dit gebeurt vanzelfsprekend ook, als uw tekst tal van spel- en taalfouten bevat. Dergelijke fouten zullen direct het oog van de lezer trekken!

Columns laten schrijven

Wilt u de tijd besparen, die u kwijt bent aan het schrijven van columns voor uw website, magazine of bijvoorbeeld clubblad? Laat uw columns voortaan schrijven door het team van Proefteksten.nl. Wij hebben een ruime expertise in het schrijven van verschillende soorten teksten, waaronder columns. Door ons opgeleverde teksten zijn foutloos geschreven, zodat u de columns direct kunt publiceren.

Meer weten over de vaardigheden van onze professionele tekstschrijvers? Vraag geheel vrijblijvend een gratis proeftekst aan, zodat u een goed beeld krijgt van ons kunnen.