Corrigeren

 

Corrigeren

Wellicht heeft u er in het verleden al eens mee te maken gehad, een spelfout in een belangrijk verslag of rapport. In principe is een spel- of taalfout niet erg, u kunt het immers nog aanpassen. Een dergelijke fout is echter wel erg, als u het bestand al verstuurd heeft! Niet alleen staat een spel- of taalfout vaak erg slordig, het kan u ook een potentiële klant kosten. Om dergelijke situaties te voorkomen, kunt u de hulp inschakelen van Proefteksten.nl. Bij ons staat een team met professionele tekstschrijvers voor u klaar om hulp te bieden bij het corrigeren van teksten. Dit kan gaan om een rapport of verslag, maar bijvoorbeeld ook om webteksten of productomschrijvingen. Tijdens het corrigeren van uw teksten passen we deze waar nodig aan op de nieuwste taal- en spellingsregels. Dat is echter niet het enige wat we bij het corrigeren van teksten doen! Zo letten we ook op zinsconstructies, onnodige bijzinnen, enzovoorts. Hiermee kunt u de tekst vlotter laten verlopen en de leesbaarheid vergroten. Door de expertise van onze tekstschrijvers zijn teksten doorgaans snel voor u gecorrigeerd.

Veranderende taal- en spellingsregels

De Nederlandse taal veranderde in 2006 voor het laatst, waarbij taal- en spellingsregels werden vernieuwd. Vaak is het voor ondernemers niet mogelijk om teksten in brochures, folders en op een website direct aan te passen, door de overige taken binnen een onderneming. Een tekst met taal- en spellingsfouten staat echter slordig, waardoor u potentiële klanten mis kunt lopen. Laat uw teksten daarom controleren door het team met professionele tekstschrijvers van Proefteksten.nl! Wij lopen uw teksten na op de laatste taal- en spellingsregels.

Uw teksten laten corrigeren

Heeft u zelf een document of webteksten die u wilt laten corrigeren door een team met professionele tekstschrijvers? We heten u graag van harte welkom bij Proefteksten.nl! Wij staan voor een goede en persoonlijke service, tegen een scherp tarief. Dit ziet u onder meer terug in de gratis en geheel vrijblijvende proeftekst die we u kunnen bieden, waarbij we een kort stuk tekst voor u corrigeren. Zo krijgt u een goed beeld van onze vaardigheden en de mogelijkheden die we u kunnen bieden! Tijdens het corrigeren van uw documenten geven we waar mogelijk tips om de zinsconstructies in de tekst aan te passen. Vervolgens is het aan u of u iets met deze tips wenst te doen, of liever vasthoudt aan uw eigen zinsopbouw. Wanneer mogen we in uw teksten op zoek gaan naar taal- en spellingsfouten?