Diensten

 

Diensten

De diensten van een tekstbureau stoppen niet bij het schrijven van verschillende soorten teksten. Ook kan het team met professionele tekstschrijvers van Proefteksten.nl u bijvoorbeeld van dienst zijn met het redigeren of transcriberen van teksten en geluidsbestanden. Zeker wanneer u als ondernemer actief bent, zult u niet altijd de tijd hebben om uw eigen teksten na te lopen, te schrijven of om tijdens vergaderingen notities te maken van de belangrijkste afspraken. Wij helpen u hier graag bij! Zo kunt u zich bezighouden met de taken die nog belangrijker zijn binnen uw onderneming.

Teksten schrijven

Onze belangrijkste dienst is het schrijven van verschillende soorten teksten, uiteenlopend van advertenties, tot nieuwsbrieven en websiteteksten. Het schrijven van teksten is vaak niet eenvoudig, omdat u met verschillende aspecten rekening dient te houden. Welke schrijfstijl sluit bijvoorbeeld het beste aan bij de doelgroep van uw website of magazine? Hoe kunt u met websiteteksten zorgen voor een betere positie in de zoekresultaten bij bepaalde zoekwoorden? Enzovoorts. Samen met u gaan onze professionele tekstschrijvers op zoek naar de doelgroep van uw website of magazine, om zo de ideale schrijfstijl en toon te vinden.

Vertalen van teksten

Naast het schrijven van Nederlandstalige teksten, kunnen we u tevens van dienst zijn met het vertalen van teksten. Denk bijvoorbeeld aan vertalingen vanuit of naar het Spaans, Italiaans, Frans, Engels en Duits. Veel mensen hebben niet de kennis over een bepaalde taal, om foutloze vertalingen te kunnen maken. Het staat erg slordig als u een website met taal- of spelfouten heeft! Het is zelfs zo, dat u klanten kunt afschrikken met dergelijke slordigheden. Onze vertalers hebben een ruime expertise in het vertalen van teksten, daarbij worden onze vertalingen altijd door een tweede professionele vertaler gecontroleerd. Zo kunt u onze vertalingen met een gerust hart publiceren!

Transcriberen, redigeren en corrigeren

Het schrijven en vertalen van teksten wordt gezien als de core business binnen ons tekstbureau. Hier stopt onze dienstverlening echter niet! We zijn u ook graag van dienst met het corrigeren of redigeren van teksten. Het verschil tussen beide diensten zit in het feit, dat we bij het redigeren van uw teksten ook aanpassingen voorstellen op het gebied van zinsconstructies. Zo zal een tekst soepeler lopen, waardoor het voor een bezoeker aantrekkelijker wordt om de hele tekst te lezen. Bij het corrigeren van teksten richten we ons voornamelijk op het verbeteren van taal- en spelfouten in uw teksten. Heeft u een belangrijke vergadering, waarbij u niet voortdurend notities wilt maken? Neem de vergadering op en stuur ons het bijbehorende audiofragment. Onze tekstschrijvers zetten het bestand om naar een lopende tekst, zodat u de vergadering op een later moment nog eens terug kunt lezen. Zo kunt u zich tijdens de vergadering volledig op de agendapunten richten!