Duitse vertaler

 

Duitse vertaler

Voor veel Nederlanders blijkt het Duits een ingewikkelde taal te zijn, zeker wanneer u hier geen lessen voor heeft gevolgd tijdens uw fase op de middelbare school. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende naamvallen in de Duitse taal, de vervoegingen van werkwoorden, enzovoorts. Mocht u zelf ook moeite hebben met het Duits, dan kan een woordenboek de uitkomst bieden om een tekst naar of vanuit het Duits te vertalen. Bij korte teksten zal dit geen probleem voor u zijn, maar bij grotere teksten wordt het maken van vertalingen aan de hand van een woordenboek ingewikkelder en tijdrovend. Om te voorkomen dat u veel tijd kwijt bent met het vertalen van teksten naar of vanuit het Duits, kunt u de hulp van een Duitse vertaler van Proefteksten.nl inschakelen. Niet alleen weet u zo zeker dat de tekst binnen een paar dagen voor u vertaald is, ook vermijdt u taal- en spelfouten. U moet er immers niet aan denken, dat uw verslagen of rapporten vol met fouten naar uw zakenpartner worden verstuurd!

Kwalitatieve Duitse vertalingen

Bent u bekend met de werking van een umlaut, de bindvocaal of het gebruik van hoofdletters middenin een zin? Onze Duitse vertalers wel! Samen met u zorgen we voor een foutloze vertaling van uw tekst naar of vanuit het Duits. Niet alleen de verschillende grammaticaregels uit de Duitse taal kunnen ingewikkeld voor u zijn, ook is het erg lastig om spreekwoorden en gezegdes op een correcte wijze te vertalen. Veel spreekwoorden hebben immers een achterliggende gedachte, die niet direct uit de platte tekst valt te halen. Om misverstanden te voorkomen, zorgen wij voor een correcte vertaling van deze spreekwoorden en gezegdes. Iets wat online vertaalmachines vaak nalaten, waardoor grote misverstanden met uw zakenpartners kunnen ontstaan.

Hulp van een Duitse vertaler

Wilt u ook een vertaling van uw tekst naar of vanuit de Duitse taal? De Duitse vertalers van Proefteksten.nl staan voor u klaar! Wij kunnen uw zakelijke teksten, webteksten en bijvoorbeeld advertenties, binnen een paar dagen voor u vertalen (afhankelijk van het aantal woorden). Zo houdt u zelf tijd over voor andere belangrijke zaken binnen uw onderneming. Onze teksten zijn gegarandeerd foutloos, mede door onze revisie van vertaalde teksten door een tweede Duitse vertaler. Mocht u een beter beeld willen hebben van de kwaliteit die wij u kunnen bieden, dan schrijven we graag geheel vrijblijvend een gratis proeftekst voor u.

Tarieven 2019

Al onze werkzaamheden worden standaard uitgevoerd aan de hand van interne controles en feedbackronde(n). Uurtarief € 55,- exclusief BTW. Meer weten? Neem dan contact met ons op.