E-mailings

 

Er zijn verschillende manieren om klanten te behouden, klanten te winnen of potentiële klanten te bereiken. Een van deze manieren is het versturen van e-mailings, ofwel digitale nieuwsbrieven. Het verschil tussen een nieuwsbrief en een e-mailing is echter, dat u de nieuwsbrief vaak naar bestaande klanten toestuurt, terwijl een e-mailing aan derden wordt gestuurd. Zo heeft u de mogelijkheid om nieuwe klanten aan te trekken of te overtuigen van de kwaliteiten van uw service, diensten of producten. Het is vaak echter niet eenvoudig om een effectieve e-mailing op te zetten als bedrijf of non-profit organisatie. Grote lappen tekst zullen een lezer op voorhand al afschrikken, maar te weinig informatie kan een onbetrouwbare indruk bij de lezer achterlaten.

Voor het opzetten van krachtige en kwalitatief sterke e-mailing staat een team met professionele tekstschrijvers voor u klaar bij Proefteksten.nl. Wij hebben een ruime expertise in het schrijven van verschillende soorten teksten, waaronder nieuwsbrieven en e-mailngs. Buiten het schrijven van e-mailings en nieuwsbrieven, kunnen we u tevens van dienst zijn met passende adviezen. Welke schrijfstijl sluit bijvoorbeeld het beste bij uw doelgroep aan? Hoe kunt u de e-mailing het beste opzetten qua indeling? Enzovoorts.

Spreek klanten aan met uw e-mailing

Het belangrijkste aspect voor een succesvolle e-mailing, is dat de ontvangers van de e-mailing zich kunnen vinden in uw product of dienst. Zorg er daarom voor dat de schrijfstijl en de toon van een e-mailing aansluit bij uw doelgroep. Wil een potentiële klant bijvoorbeeld worden aangesproken met ‘je’, of krijgt ‘u’ de voorkeur? Kijk hierbij ook naar uw website, zorg dat een e-mailing hierop aansluit.

Ook de inhoud van e-mailing zelf moet passen bij uw doelgroep. Schets bijvoorbeeld een veelvoorkomende probleemsituatie binnen uw doelgroep, waar uw eigen product of dienst de oplossing voor is. Wanneer een ontvanger de tekst volledig gelezen heeft, is de kans groot dat hij of zij uw product ook daadwerkelijk aanschaft. Mits een klant zich kan vinden in uw tekst! Zorg er tot slot voor dat u geen grote stukken tekst gebruikt, maar dit afwisselt met opsommingen. Dit leest makkelijker en trekt vaak direct de aandacht van een lezer.

Uw e-mailings laten schrijven

Heeft u moeite met het schrijven van krachtige en effectieve e-mailings? Of heeft u momenteel de tijd niet voor een dergelijke marketingcampagne? Het team met tekstschrijvers van Proefteksten.nl helpt u hier graag bij! Samen met u zoeken we naar een passende oplossing om uw lezers aan te zetten tot het aanschaffen van uw product of een dienst.