Flyers

 

De kracht achter een sterke flyer is een pakkende tekst over een product of dienst, welke uw bedrijf aanbiedt. Het doel van een flyer is het informeren en aanzetten van de lezer, tot het afnemen van een product of dienst. Om dit te bereiken wilt u de aandacht van de lezer van de flyer direct grijpen, wanneer hij of zij uw flyer in handen krijgt. Hoe vaak komt het immers niet voor dat u zelf de reclame uit de brievenbus direct in een papierbak deponeert? Dit is voor het betreffende bedrijf zonde van het geld, zonde van het papier en natuurlijk zonde van de tijd die in de flyer gestoken is. Om een dergelijke teleurstelling voor uw eigen onderneming te voorkomen, kunt u de hulp van Proefteksten.nl inschakelen.

De kracht van een goede flyer

Wat is de kracht van een goede flyer? Een goede flyer moet er niet alleen fraai uitzien, de flyer moet namelijk ook voorzien zijn van een pakkende tekst. Zodra een lezer zijn of haar eerste blik op de flyer werpt, moet direct duidelijk zijn wat u een lezer te bieden heeft, tegen welke prijs en wat u onderscheidt van de concurrentie. Korte zinnen, opsommingen en bijvoorbeeld stukjes dikgedrukte tekst vormen hier de basis voor. Opsommingen trekken vaak direct de aandacht van een lezer, wat u de mogelijkheid biedt om uw unique selling points kenbaar te maken aan een lezer.

Buiten de vormgeving en indeling van een flyer, is ook de schrijfstijl en toon van teksten belangrijk. U wilt een tekst op papier zetten die aansluit bij uw doelgroep! De ene doelgroep wil bijvoorbeeld met ‘u’ aangesproken worden, terwijl andere doelgroepen zich fijner voelen bij ‘je’. Door de combinatie van deze verschillende aspecten te optimaliseren, kunt u werken aan het verhogen van het aantal sales binnen uw onderneming.

Flyerteksten laten schrijven

Het kan best ingewikkeld zijn om goede teksten voor uw flyers te schrijven, die de aandacht van een lezer grijpen en de boodschap van uw product op een duidelijke wijze overbrengen. De professionele tekstschrijvers van Proefteksten.nl staan voor u klaar om passende hulp te bieden! Samen met u zoeken we naar de unique selling points van uw product of dienst, de juiste toon en schrijfstijl en de indeling van uw flyer, om meer sales voor uw bedrijf te krijgen.

Vraag geheel vrijblijvend een gratis proeftekst aan, om kennis te maken met onze vaardigheden in het schrijven van pakkende flyerteksten.