Folders

 

Een consument ziet wekelijks tientallen folders los op de deurmat, bij de krant of in de winkel bij het doen van de boodschappen. Hoe zorgt u ervoor dat de folder van uw bedrijf opvalt en direct de aandacht van de consument grijpt? Het grijpen van de aandacht is essentieel voor een succesvolle foldercampagne, hoe vaak deponeert u de folders immers niet rechtstreeks in de papierbak? Dit is zonde van het geld, van het papier en van de tijd, die een bedrijf in de folder gestoken heeft. Om dergelijke teleurstellingen te kunnen voorkomen, biedt het team met professionele tekstschrijvers van Proefteksten.nl hulp! Samen met u zoeken we naar krachtige content voor uw folder, zodat de consument uw folder wél bekijkt.

De kracht van goede folders

Wat maakt de ene folder beter dan een andere folder? Allereerst moet een folder er qua vormgeving goed uitzien, om op te kunnen vallen tussen alle andere folders. Dit is echter niet het enige aspect wat bepaalt of een folder gelezen wordt door de consument. Ook de content in de folder moet kort en krachtig zijn, zodat direct duidelijk wordt wat u een consument te bieden heeft, wat u onderscheidt van de concurrentie, enzovoorts. De folder beschrijft op een korte manier wat uw unique selling points zijn.

Een consument moet zich kunnen vinden in de tekst in de folder, voordat hij of zij de informatie verder zal bekijken. Zorg er daarom voor dat de schrijfstijl en toon van de teksten in de folder aansluiten bij uw doelgroep. Wil uw doelgroep bijvoorbeeld worden aangesproken met ‘u’, of met ‘je’? Een simpel verschil, wat bepaalt of een consument verder leest of na de eerste alinea al stopt. Probeer daarbij te zorgen voor korte opsommingen, wat vaak direct de aandacht van een lezer trekt.

Samen het aantal sales vergroten

Vindt u het lastig om goede teksten voor uw folder te schrijven? Of heeft u domweg de tijd niet voor het schrijven van dergelijke teksten? Onze professionele tekstschrijvers helpen u hier graag bij door samen met u te zoeken naar teksten, die uw doelgroep aanspreken. Zo proberen we er samen voor te zorgen dat het aantal sales van uw bedrijf met een sterke foldercampagne verder toeneemt.

Wilt u meer weten over onze vaardigheden of diensten? We schrijven met veel plezier een vrijblijvende en gratis proeftekst voor u, zodat u inzicht krijgt in onze manier van schrijven.