Franse vertaler

 

Franse vertaler

Comment allez-vous? Wellicht komt een dergelijke uitdrukking u nog bekend voor van de middelbare school of uw studie! Toch blijkt dat het voor veel Nederlanders erg lastig is om teksten naar of vanuit het Frans te vertalen. Wellicht komt dit doordat u de taal te weinig spreekt, of doordat u de Franse grammatica niet volledig begrijpt? Hoe dan ook, een slechte beheersing van de Franse taal kan een groot obstakel vormen bij het vertalen van teksten. U wilt immers geen teksten met taal- en spelfouten versturen naar zakenpartners, publiceren op uw website, enzovoorts. Daarnaast kunnen er vervelende misverstanden ontstaan, als de tekst niet op een correcte wijze is vertaald. Zeker de vervoeging van specifieke werkwoorden, het verschil tussen mannelijke en vrouwelijke woorden en het vertalen van spreekwoorden en gezegdes, zijn vaak erg ingewikkeld. Een woordenboek kan u hierbij helpen, maar bij lange teksten betekent dat een tijdrovende klus. Uren die u liever gebruikt voor andere aspecten van uw onderneming! Bij Proefteksten.nl staat een team met ervaren Franse vertalers voor u klaar, om vandaag nog hulp te bieden bij het vertalen van teksten naar of vanuit het Frans.

Kracht van een Franse vertaler

De Franse taal wordt vaak gezien als een van de mooiste talen binnen Europa, zeker in vergelijking met bijvoorbeeld de Duitse taal. Hoe mooi de Franse taal ook is, de grammatica vormt voor veel mensen een obstakel. Onregelmatige werkwoorden hebben een afwijkende vervoeging, woorden hebben een geslacht, enzovoorts. Online vertaalmachines kunnen u van dienst zijn bij het vertalen van korte, vaak informele teksten. Voor langere, formele en wetenschappelijke documenten wenst u wellicht de hulp van een professionele Franse vertaler. Een Franse vertaler helpt u bij het nauwkeurig en foutloos vertalen van een tekst naar of vanuit het Frans. Hierbij niet alleen rekening houdend met de Franse grammaticaregels, maar bijvoorbeeld ook met de achterliggende betekenis van Franse/Nederlandse gezegdes en spreekwoorden.

Hulp van een Franse vertaler

Wilt u hulp bij het vertalen van teksten naar of vanuit het Frans? Ons team staat voor u klaar, om u binnen enkele dagen van een foutloze en nauwkeurige vertaling te voorzien. Niet alleen handig om tijd en moeite te kunnen besparen, ook handig om misverstanden met uw zakenpartners of de bezoekers van uw website uit de weg te gaan. Om u geheel vrijblijvend kennis te kunnen laten maken met de kwaliteit die wij u kunnen bieden, schrijven we graag een gratis proeftekst voor u. Zo weet u precies wat u van onze tekstschrijvers mag verwachten!

Tarieven 2019

Al onze werkzaamheden worden standaard uitgevoerd aan de hand van interne controles en feedbackronde(n). Uurtarief € 55,- exclusief BTW. Meer weten? Neem dan contact met ons op.