Herschrijven

 

Herschrijven

Niet alleen de Nederlandse taal verandert voortdurend, ook zoekmachines passen hun richtlijnen regelmatig aan. Om het succes van uw website te kunnen behouden of verder te kunnen optimaliseren, dient u mee te gaan met de trends van zoekmachines. U wilt immers bovenaan de zoekresultaten blijven staan. Een van de mogelijkheden om uw positie te behouden, is het herschrijven van de content op uw website. Het is echter een zeer tijdrovende klus om alle teksten op uw website te herschrijven, zeker als u meerdere websites in uw beheer heeft. Om geen klanten te verliezen en uw website mee te laten gaan met de laatste trends, staat ons team voor u klaar! Het herschrijven van teksten voor uw website(s) is een van de gebieden, waarin onze professionele tekstschrijvers gespecialiseerd zijn. Dit komt mede doordat wij zowel qua taal, als qua zoekmachinerichtlijnen met de tijd meegaan!

Een website moderniseren door te herschrijven

Er zijn meerdere interessante redenen om de content op uw website eens in de zoveel tijd te laten herschrijven door een gespecialiseerd tekstbureau. Het herschrijven van teksten draagt doorgaans niet alleen bij aan een verbetering van de gebruikerservaring van bezoekers, het bevordert tevens de positie van uw website in zoekmachines. Dit levert u enerzijds een hoger bezoekersaantal op en kan anderzijds zorgen voor meer sales! Hoewel uw teksten misschien voldoen aan de spelling- en interpunctieregels van een paar jaar terug, kunnen deze inmiddels flink achterhaald zijn. Denk aan de introductie van nieuwe woorden, nieuwe spellingsregels, enzovoorts. Ook kunnen teksten veel spel- en taalfouten bevatten, omdat de teksten in het verleden in alle haast zijn geschreven. Door het succes wat u momenteel heeft, is er geen tijd om de teksten zelf te herschrijven. Gelukkig staan onze professionele tekstschrijvers voor u klaar, om hulp te bieden.

Teksten laten verbeteren

Ons team helpt u niet alleen bij het (her)schrijven van teksten voor uw website, we kunnen bestaande teksten ook voor u verbeteren. Doordat wij ons dagelijks bezighouden met het verhogen van ons eigen niveau op taalkundig gebied, is het verbeteren van teksten vaak snel voor u uitgevoerd. Zo loopt u geen potentiële klanten mis en kunt u trots zijn op uw website, als visitekaartje voor uw bedrijf!

Waarmee mogen wij u helpen?

Wilt u meer weten over de noodzaak van het regelmatig laten herschrijven van teksten? Of wilt u meer weten over de diensten die wij u bieden? We staan u graag geheel vrijblijvend te woord! Samen werken we aan een verhoogde conversie van uw website.