Kennismaken met ons tekstbureau

 

Bedrijfsprofiel Proefteksten

Welkom bij Proefteksten.nl, uw partner in het schrijven van kwalitatief hoogwaardige teksten en vertalingen vanuit verschillende talen. Mijn naam is Diemer Bosma, sinds de oprichting in 2009 ben ik eigenaar van ons tekstbureau. Proefteksten.nl is een onderdeel van Seasons Retail BV. Zo bied ik particuliere en zakelijke consumenten een totaalpakket: een website of webshop op maat (Seasons), in combinatie met passende en geoptimaliseerde webteksten (Proefteksten.nl). Een website kan immers niet zonder teksten, evenals dat u content marketing kunt gebruiken voor het trekken van uw eerste bezoekers of klanten. Doordat wij alles onder één dak aanbieden, weet u op welke kwaliteit u kunt rekenen! Door de jaren heen heb ik getracht het aanbod van Proefteksten.nl verder te verruimen, door bijvoorbeeld ook een vertaalservice aan te bieden. Zo worden uw teksten foutloos naar of vanuit het Engels, Duits, Spaans, Italiaans of Frans vertaald. Zo kunnen we steeds meer mensen voorzien van passende teksten!

Gedreven professionals

Om onze service en kwaliteit hoogstaand te houden, staat achter Proefteksten.nl een team met enthousiaste professionals voor u klaar. Zij schrijven inmiddels vele jaren uiteenlopende soorten teksten voor onze klanten, waardoor een foutloze tekst gegarandeerd kan worden. Denk aan websiteteksten, nieuwsbrieven, blogberichten, e-mails, zakelijke brieven of verslagen, enzovoorts. Met welk type tekst kunnen onze professionele tekstschrijvers u van dienst zijn? Naast onze Nederlandse tekstschrijvers, bieden we u de mogelijkheid om teksten te laten vertalen door onze professionele vertalers. Dit maakt het voor u mogelijk om ook buitenlandse markten aan te boren, door uw producten of diensten over de grens aan te bieden. Teksten met spel- en taalfouten zullen zakenpartners of potentiële klanten afschrikken. Om die reden helpen wij u graag verder! Van het opzetten van een marketingcampagne, tot het uiteindelijk schrijven van de teksten.

Kwaliteit, klantvriendelijkheid en snelheid

Proefteksten.nl staat voor kwaliteit, klantvriendelijkheid en snelheid tijdens het uitvoeren van uw opdrachten. Als bedrijfsleider vind ik dat teksten van een hoge kwaliteit moeten zijn, evenals dat teksten binnen een paar dagen voor u geschreven moeten worden. U wilt de teksten immers direct kunnen gebruiken voor het trekken van nieuwe bezoekers, het verhogen van het aantal sales op uw website, enzovoorts. Bent u benieuwd naar de kwaliteit die wij u kunnen bieden? Onze tekstschrijvers en vertalers schrijven graag een gratis en vrijblijvende proeftekst voor u. Zo krijgt u een beter beeld van onze vaardigheden! Met welk soort teksten kunnen wij u verder helpen? Ik stel me graag aan u voor in een persoonlijk gesprek!