Leaflets

 

Een leaflet is te vergelijken met een brochure of folder, waarbij u informatie over uw bedrijf, een specifiek product of een dienst in een klein boekje of een papieren flyer vermeldt. In een leaflet kunt u bijvoorbeeld meer vertellen over de werking van een product, over de kernwaarden van uw onderneming, enzovoorts. Door de beperkte ruimte in leaflets kan het lastig zijn om teksten op een krachtige wijze op papier te zetten. U wilt immers in een paar zinnen duidelijk maken wat u de consument te bieden heeft, wat u onderscheidt van de concurrentie en hoe een consument uw product kan gebruiken. Dit maakt het schrijven van teksten voor leaflets in sommige gevallen erg ingewikkeld!

Ons team met professionele tekstschrijvers staat voor u klaar om de teksten voor leaflets van uw onderneming op te stellen. Het kan hierbij gaan om leaflets voor uw bedrijf, voor een sportvereniging, of bijvoorbeeld voor een non-profit organisatie. In de meeste gevallen wilt u consumenten informeren met leaflets, in combinatie met het winnen van nieuwe klanten en leden. Wij gaan graag samen met u op zoek naar de kernwaarden van uw organisatie, om dit op een krachtige en bondige wijze in uw leaflet te beschrijven.

Wat is de kracht achter goede leaflets?

Bij het maken van een krachtig leaflet dient u met twee dingen rekening te houden: de vormgeving en teksten van de leaflets. Beide aspecten moeten aansluiten bij de doelgroep van uw product, dienst of organisatie. Zorg er altijd voor dat een leaflet op een overzichtelijke en simpele wijze is vormgegeven. Een te drukke leaflet kan een consument afschrikken, waardoor ze uw leaflet sneller links zullen laten liggen. Dit geldt ook voor spel- en taalfouten in de teksten van uw leaflets. Dergelijke fouten trekken direct de aandacht van een consument.

Om veel informatie op een krachtige en bondige wijze te beschrijven, is het raadzaam om gebruik te maken van opsommingen. Met een opsomming kunt u in een paar regels de belangrijkste punten van een product, dienst of organisatie beschrijven. Dit zorgt voor duidelijkheid en zal sneller de aandacht van een lezer trekken, dan een grote lap tekst.

Hulp bij het schrijven van leafletteksten

Bent u van plan om leaflets voor uw eigen organisatie te ontwikkelen, maar wilt u de teksten voor de leaflets liever uitbesteden? Ons team met tekstschrijvers staat voor u klaar! Wij hebben een ruime expertise met het schrijven van uiteenlopende soorten teksten. Samen met u gaan we op zoek naar de belangrijkste punten die in het leaflet beschreven moeten worden, met het doel om het aantal sales van uw organisatie te vergroten.