Magazines

 

Heeft u een eigen (online) magazine, maar vindt u het lastig om de tijd te vinden voor het schrijven van artikelen voor dit magazine? Bij Proefteksten.nl staat een team met professionele tekstschrijvers voor u klaar, om interessante en kwalitatief hoogwaardige artikelen te schrijven. Of het nu gaat om een magazine voor uw medewerkers, een magazine voor de sportvereniging, of wellicht een magazine voor iedereen, wij bieden u passende teksten.

Bij ons draait het niet alleen om de hoeveelheid teksten, maar ook om de informatiedichtheid van teksten. Voor een magazine wilt u immers artikelen hebben, die de lezers van het magazine kunnen boeien of kunnen aanzetten tot het aankopen van producten of bijvoorbeeld het uitvoeren van oefeningen. Wij kunnen het volledige magazine voor u in elkaar zetten, zodat deze rechtstreeks naar de drukker kan! U kunt een magazine vanzelfsprekend ook online publiceren, of onze teksten gebruiken voor uw blog. Zo kunt u zich bezighouden met andere zaken binnen uw organisatie of vereniging, terwijl wij zorgen voor de productie van uw magazine.

Artikelen die uw lezers boeien

Een van de lastigste aspecten aan het opzetten van een goed magazine, is het schrijven van artikelen die uw lezers boeien. Het artikel moet voldoende informatie bevatten, leuke illustraties of afbeeldingen hebben en een boodschap aan de lezer overbrengen. Alleen wanneer een artikel de lezer boeit, zal de lezer uw magazine verder lezen. Naast de opbouw en inhoud van een artikel, dient een artikel aan te sluiten bij de doelgroep van uw magazine. Denk aan de schrijfstijl en de toon van de tekst, die u tijdens het samenstellen van uw magazine hanteert.

Fataal zijn taal- en spelfouten in de artikelen van uw magazine, die over het algemeen direct de aandacht van een lezer zullen trekken. Voor een lezer kan een spel- of taalfout de reden zijn om te stoppen met het lezen van uw magazine. Om die reden kunnen wij u gegarandeerd foutloze magazineteksten bieden!

Magazineteksten laten schrijven

Bent u benieuwd naar de kwaliteit van onze teksten? Vraag geheel vrijblijvend een gratis proeftekst aan! De gratis proeftekst geeft u een beter beeld van onze vaardigheden, zodat u weet waar u op kunt rekenen. Met veel plezier gaan onze tekstschrijvers met u op zoek naar interessante artikelen voor uw magazine. Artikelen die de lezer interesseren en uitnodigen om ook een volgende editie van het magazine te lezen.

Voor welk magazine mogen we in uw geval teksten schrijven?