Mailing

 

Als ondernemer bent u voortdurend op zoek naar mogelijkheden om uw klanten zo goed mogelijk te behouden, nieuwe klanten te winnen of potentiële klanten op de hoogte te brengen van uw product, dienst of bedrijf. Er zijn verschillende manieren om in deze doelen te kunnen slagen, zoals een marketingcampagne in een zoekmachine, marketing via sociale media of een mailing. Een mailing kan worden vergeleken met een digitale nieuwsbrief, die veel webwinkels naar hun voormalige klanten sturen. Het verschil met een nieuwsbrief is echter, dat een mailing doorgaans naar onbekenden wordt gestuurd. Dit biedt u de mogelijkheid om potentiële klanten aan te spreken en deze groep aan te zetten tot het doen van een aankoop bij uw onderneming.

Het opzetten van een effectieve mailingcampagne is in de meeste gevallen niet eenvoudig, omdat een lezer de e-mail al snel weg zal klikken. Denk bijvoorbeeld aan grote lappen tekst in een e-mail, die u zelf wellicht ook niet leest. Te weinig informatie kan echter een onbetrouwbare uitstraling aan uw bedrijf geven. Onze tekstschrijvers staan voor u klaar, om u te helpen bij het opzetten van een dergelijke campagne. Samen met u gaan we op zoek naar de meest geschikte manier om uw doelgroep aan te spreken en aan te zetten tot het doen van een aankoop. Welke schrijfstijl sluit bijvoorbeeld het beste bij uw doelgroep aan? Hoe kunt u de e-mailing het beste opzetten qua indeling? Enzovoorts.

Bereik meer klanten met een mailing

De kracht van een succesvolle mailingcampagne zit in het feit, dat ontvangers van uw e-mail zich in uw product of dienst kunnen vinden. Dit bereikt u bijvoorbeeld door een probleemsituatie in de e-mail te schetsen, die voor een grote groep van de ontvangers herkenbaar voor zal komen. Door uw eigen product of dienst vervolgens als oplossing aan te bieden, is de kans groot dat ontvangers de aanschaf van uw product zullen overwegen.

Zorg er wel voor dat de e-mail geen grote lappen tekst bevat, maar vooral bestaat uit korte, krachtige zinnen of opsommingen. Daarbij kunnen ook taal- en spelfouten zeer nadelig werken, dergelijke fouten trekken vaak direct de aandacht van een lezer.

Uw mailings laten schrijven

Wilt u hulp bij het opzetten van een mailing voor het winnen van nieuwe klanten? Onze tekstschrijvers helpen u hier graag bij! Vraag geheel vrijblijvend een gratis proeftekst bij ons aan, zodat u een beter beeld krijgt van onze vaardigheden in het schrijven van verschillende soorten teksten.

Voor welk product wilt u een mailingcampagne opzetten?