Personeelsbladen

 

Binnen veel organisaties wordt gebruik gemaakt van een personeelsblad om medewerkers op de hoogte te brengen van gebeurtenissen binnen de organisatie. Denk bijvoorbeeld aan winst- of verliescijfers uit het afgelopen jaren, de ontwikkeling van bepaalde projecten binnen een organisatie of het aannemen van nieuwe projecten. Een personeelsblad houdt uw personeel betrokken bij de organisatie, wat de productiviteit van uw personeel kan bevorderen en het werk voor een personeelslid leuker maakt. Des te dichter u bij een organisatie staat, des te meer u zich ook in zal zetten, toch?

Het schrijven van een goed personeelsblad voor uw organisatie is echter in veel gevallen niet eenvoudig. Zo vinden ondernemers het lastig om feiten op een leuke manier in een artikel te verwerken, daarbij is het opzetten van een personeelsblad een tijdrovende klus. Het team met professionele tekstschrijvers van Proefteksten.nl staat u graag bij in het schrijven van een geschikt personeelsblad. Zo kan het personeelsblad direct naar de drukker, als wij het aan u opleveren!

De inhoud van een personeelsblad

Een personeelsblad kan verschillende items bevatten, die te maken hebben met het wel en wee van een organisatie. Naast nieuwsfeiten over de omzetcijfers, projecten, enzovoorts, kunt u ook uw personeel bij een personeelsblad betrekken. Neem bijvoorbeeld een kort en simpel interview bij een personeelslid af, waardoor hij of zij betrokken raakt bij de organisatie. Wie vindt het immers niet leuk om mee te werken aan een eigen personeelsblad?

Naast het feit dat artikelen moeten aansluiten bij de belevingswereld van uw personeel, moeten teksten de juiste schrijfstijl en toon hebben. Alleen dan is het voor uw personeel interessant om een artikel te gaan lezen. Willen uw medewerkers bijvoorbeeld met ‘je’ of ‘u’ worden aangesproken? Des te zakelijker de schrijfstijl van artikelen is, des te groter wordt de afstand vaak tussen de organisatie en uw personeel. Wij helpen u hier de juiste middenweg in te vinden.

Personeelsbladen laten schrijven

Onze tekstschrijvers hebben een ruime expertise in het schrijven van verschillende soorten artikelen. Dit kan voor personeelsbladen zijn, maar bijvoorbeeld ook voor een clubblad van uw sportvereniging of een blad voor de kerkvereniging. Wij helpen u graag bij het samenstellen van een interessant aanbod aan artikelen voor uw personeel.

Bent u benieuwd naar onze vaardigheden? Vraag geheel vrijblijvend een gratis proeftekst aan, zodat u een beter beeld krijgt van onze mogelijkheden. Samen werken we aan een interessant en nuttig personeelsblad voor uw organisatie!