Relatiemagazines

 

Als bedrijf zult u geregeld zakendoen met vaste partijen, denk aan grote leveranciers of afnemers van uw producten. Het is van groot belang om dergelijke partijen te vriend te houden, door de vaak wederzijdse afhankelijkheid. Naast de mogelijkheid om elkaar af en toe te verassen met leuke relatiegeschenken, bijvoorbeeld rond de jaarwisseling, kunt u ook kiezen voor relatiemagazines. Relatiemagazines worden geschreven voor zakelijke relaties, maar bijvoorbeeld ook voor partijen die betrokken zijn bij uw sportvereniging of kerksportvereniging. Of geef uw relatiemagazines bijvoorbeeld aan uw medewerkers, als een soort personeelsblad.

Het schrijven van een relatiemagazine is vaak echter geen eenvoudige klus, zeker als u bedenkt hoeveel tijd het kost om de verschillende artikelen voor het magazine te schrijven. Tijd, die veel ondernemers naast andere werkzaamheden binnen het bedrijf vaak niet meer hebben. Schakel Proefteksten.nl in voor het schrijven en vormgeven van uw eigen relatiemagazine. Wij leveren u bijvoorbeeld maandelijks een nieuwe versie toe, die u kunt delen met uw zakenrelaties, betrokken partijen bij uw vereniging, enzovoorts.

Bind relaties aan uw organisatie

Een goede band met een zakenrelatie begint met het binden van deze zakenrelatie aan uw onderneming of non-profit organisatie. Des te meer betrokken een zakenrelatie bij uw organisatie is, des te kleiner is ook de kans dat een zakenrelatie de samenwerking stop zal zetten. Met een relatiemagazine kunt u een zakenrelatie aan uw organisatie binden, doordat u het laatste nieuws binnen uw organisatie met deze zakelijke relatie kunt delen. Breng een zakenrelatie bijvoorbeeld op de hoogte van afgeronde of nieuwe projecten binnen uw organisatie, belangrijke gebeurtenissen, behaalde prestaties, enzovoorts. Zo weet een zakenrelatie wat er speelt!

Het is belangrijk dat de toon en schrijfstijl van een relatiemagazine aansluiten bij de stijl van een zakenrelatie. Wil iemand bijvoorbeeld met ‘u’ of ‘je’ worden aangesproken? ‘U’ staat wellicht zakelijker en netter, maar zorgt ook voor een bepaalde afstand tussen een zakenrelatie en uw organisatie. We helpen u graag bij het vinden van de juiste toon en schrijfstijl voor de artikelen in uw relatiemagazines.

Artikelen laten schrijven voor een relatiemagazine

Heeft u momenteel de tijd niet om de artikelen voor uw relatiemagazines zelf te schrijven? Schakel de hulp in van de professionele tekstschrijvers van Proefteksten.nl! Wij voorzien dagelijks verschillende partijen van uiteenlopende soorten teksten, waardoor wij een ruime expertise hebben en foutloze teksten kunnen garanderen.

Benieuwd naar onze vaardigheden in het schrijven van artikelen voor relatiemagazines? We schrijven graag geheel vrijblijvend een gratis proeftekst voor u.