Spaanse vertaler

 

Spaanse vertaler

Veel mensen vinden het Spaans een van de mooiste talen, naast bijvoorbeeld het Frans of Belgisch. Toch zijn er maar een beperkt aantal Nederlanders die deze taal goed spreken, wat het vertalen van teksten naar of vanuit het Spaans erg lastig kan maken. Een korte, informele tekst of e-mail zal wellicht nog lukken, maar een wetenschappelijk, formeel document kost vaak veel meer tijd en moeite. U wilt taal- en spelfouten voorkomen, daarbij kunnen er bij een verkeerde vertaling misverstanden ontstaan. Een woordenboek of online vertaalmachine kan in dit geval de oplossing bieden, maar dit is vaak veel minder nauwkeurig dan de vertaling van een Spaanse vertaler. Schakel de hulp van een professionele Spaanse vertaler van Proefteksten.nl in, zodat u gegarandeerd een correcte vertaling terugkrijgt. Spelfouten staan niet alleen slordig in een document voor zakenpartners, ook op uw website wilt u geen fouten in teksten hebben staan. Dit kan uw potentiële klanten immers afschrikken!

Spaanse taal

Qua opbouw heeft de Spaanse taal veel weg van het Nederlands, waardoor de Spaanse taal vaak niet direct als moeilijk wordt ervaren. Toch kost het veel tijd om de taal eigen te maken, de verschillende vervoegingen van onregelmatige woorden te begrijpen, enzovoorts. Denk bijvoorbeeld ook aan de vertalingen van gezegdes en spreekwoorden: vaak geeft een platte tekst niet aan, wat de gedachte achter een gezegde of spreekwoord is. Dit maakt het vertalen van Spaanse teksten vanuit of naar het Nederlands een stuk ingewikkelder. Een Spaanse vertaler begrijpt spreekwoorden en gezegdes vaak beter, waardoor fouten in vertalingen kunnen worden vermeden.

Teksten laten vertalen door Spaanse vertaler

Wilt u ook teksten naar of vanuit het Spaans laten vertalen? Schakel de hulp van een professionele Spaanse vertaler van Proefteksten.nl in. Onze vertalers hebben uw teksten doorgaans binnen een paar dagen voor u vertaald, zodat u de tekst direct op uw website kunt plaatsen of naar zakenpartners kunt versturen. Daarbij kunnen we u de garantie bieden, dat alle vertalingen foutloos worden opgeleverd. Ook de meest ingewikkelde gezegdes en spreekwoorden worden op een correcte wijze voor u vertaald. Mocht u een beter beeld van onze vaardigheden willen hebben, dan schrijven we graag een gratis en vrijblijvende proeftekst voor u. Stuur bijvoorbeeld een korte Spaanse tekst, zodat onze Spaanse vertalers deze alvast voor u kunnen vertalen!

Tarieven 2019

Al onze werkzaamheden worden standaard uitgevoerd aan de hand van interne controles en feedbackronde(n). Uurtarief € 55,- exclusief BTW. Meer weten? Neem dan contact met ons op.