Starterspakket

 

Starterspakket website teksten

U bent een startende ondernemer, of u wilt een nieuwe website lanceren, niet alleen bent u dan druk met het verfijnen van het systeem en de vormgeving van de website, ook zien velen op tegen het schrijven van de teksten voor de website. Om dit werk uit handen te nemen, maar de lancering van uw website niet te vertragen, bieden wij een speciaal starterspakket aan. Dit pakket bevat alles wat een pas gelanceerde website nodig heeft en wordt binnen drie dagen aan u opgeleverd! Wat wilt u nog meer?

Onze kennis, uw succes!

Wij vinden het fijn om met onze kennis een bijdrage te kunnen leveren in andermans successen. Daarom schrijven wij teksten die aansluiten bij de richtlijnen van zoekmachines en aantrekkelijk zijn voor potentiële klanten, zodat u zich al snel bezig kan houden met de sales van uw nieuwe website of uw bedrijf! Met ons starterspakket kom u hier al een heel eind mee. Het pakket bevat totaal tweeduizend woorden, met daarnaast bijbehorende META-descriptions, iets waar u bij veel andere tekstbureaus een vermogen voor dient te betalen.

Inhoud starterspakket website teksten:

  • 7 zoekmachine geoptimaliseerde titels
  • 7 (web)teksten
  • 7 META-descriptions
  • Razendsnelle levering binnen 3 dagen
  • Totaal: 2000 woorden

De kosten van de basis website teksten zijn eenmalig € 290,00 excl. BTW. Hiervoor krijgt u binnen 3 werkdagen uw starterspakket website teksten. Door onze snelle levering kunt u de website binnen een paar dagen lanceren, waarmee het wachten wordt op de eerste sales!

Meer tekst, meer sales!

Naast het starterspakket is het gebruikelijk om de content van uw nieuwe website al na enige tijd uit te breiden. Iets waar zowel de bezoeker als zoekmachines blij mee worden gemaakt, immers hoe meer zinvolle content, des te hoger u vaak ook in zoekmachines komt te staan. Om u hierin te voorzien hebben we een aantal diensten beschikbaar, die hier perfect op aansluiten. Zo kunt u de teksten volledig door ons laten schrijven, of eerst zelf een versie schrijven en die laten corrigeren door ons.