Tekstbureau

 

Kantoor tekstbureau

We nodigen u graag van harte uit voor een bezoek aan het kantoor van ons tekstbureau, waar onze schrijvers dagelijks werken aan het uitvoeren van uw opdrachten. Hoe kunt u immers het beste overleggen hoe u uw teksten in wilt vullen? Juist, één op één onder het genot van een lekkere kop koffie of thee! Wij kunnen u helpen bij het opzetten van een content marketingcampagne, een nieuwsbrief voor het vergroten van het aantal sales van uw onderneming, blogberichten, enzovoorts. Om de kwaliteit van onze teksten te kunnen waarborgen bespreken we graag met u, wat uw specifieke wensen zijn, wat uw product, dienst of bedrijf uniek maakt, welke doelgroep u aan wenst te spreken met uw teksten, enzovoorts. Door een goed beeld te creëren van dergelijke aspecten, is het effect van onze teksten het grootst! Momenteel hebben wij een kantoor aan de Graafseweg in Nijmegen, waarvandaan een groot deel van onze tekstschrijvers werkt aan uw opdrachten. Buiten het pand is voldoende parkeergelegenheid voor uw auto, zodat u deze gratis bij ons voor de deur kunt parkeren. Binnen ontvangen we u graag met een kop koffie of thee, om uw wensen door te spreken. Is Nijmegen voor u net iets te ver en bent u wat meer noordelijk georiënteerd? Dit is vanzelfsprekend geen enkel probleem! Neem geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op om een afspraak te plannen op onze dependance in Groningen.

Modern ondernemersklimaat in een klassiek gebouw

Bij uw binnenkomst in ons gebouw zal u meteen wat opvallen: wij zijn gevestigd in een zeer oud klooster. Het nostalgische gebouw ademt nog steeds de sfeer van de broeders, die hier jarenlang verbleven. Toch heerst binnen een modern ondernemersklimaat, door de verschillende ondernemingen die in het pand gevestigd zijn. In dit voormalige Augustinusklooster hebben professionals met diverse specialiteiten zich verzameld, om uiteenlopende diensten aan te kunnen bieden en elkaar te kunnen inspireren. Van accountants tot psychologen, en van loopbaancoaches tot juristen: in het Augustinusklooster heerst bedrijvigheid.

Uiteenlopende disciplines onder één dak

Zo kunt u niet alleen in ons pand terecht voor de gewenste teksten, maar kunt u bijvoorbeeld ook inspiratie opdoen bij andere bedrijven. We leveren elkaar hier waardevolle tips en informatie, om elkaars bedrijven groter te maken. Ieder op zijn eigen manier! Ook voor uw tekst kan dit nuttig zijn! Welke rechten heeft u bijvoorbeeld in het gebruik van afbeeldingen of definities van anderen? Hoe kunt u een marketingcampagne zo goed mogelijk opbouwen met het oog op afbeeldingen? Wat is de beste vorm voor het opzetten van arbeidscontracten of algemene voorwaarden? Enzovoorts. Door de contacten die wij met andere ondernemers in dit pand hebben, blijft de kwaliteit van onze teksten hoog.