Transcriberen

 

Transcriberen

Heeft u al eens gehoord van transcriberen? Transcriberen is het omzetten van vergaderingen, telefoontjes en andere opnames naar een lopende tekst, zodat u geluidsopnames op een later moment nog eens terug kunt lezen. Zeker bij belangrijke gesprekken met bijvoorbeeld zakenpartners zult u niet alles in een keer onthouden, denk bijvoorbeeld aan de onderwerpen die u aan het begin van het gesprek besproken heeft. Het maken van aantekeningen tijdens een gesprek kan voor een deel de oplossing bieden, maar zijn soms niet meer te begrijpen na afloop van een gesprek. Bij het transcriberen neemt u een gesprek of vergadering eerst op, waarna wij dit vervolgens voor u op papier zetten. Snel, eenvoudig en zonder dat het u verder moeite kost!

Begrijpelijke teksten van uw gesprekken

Simpel gezegd valt onder transcriberen het overzetten van zakelijke gesprekken naar een begrijpelijke tekst. Zo heeft u de mogelijkheid om gesprekken op een later moment nog eens terug te lezen en hoeft u zich tijdens het gesprek niet bezig te houden met aantekeningen. Om een gesprek voor u te kunnen transcriberen hebben we enkel een audiofragment nodig, bijvoorbeeld door een gesprek met een telefoon of een recorder op te nemen. Een paar dagen na het gesprek, sturen we u een uitgewerkte tekst terug. Door gesprekken te laten transcriberen door het team met professionele tekstschrijvers van Proefteksten.nl, hoeft u zich niet langer zorg te maken over het vergeten van belangrijke afspraken, strategieën en andere essentiële elementen uit een telefoongesprek of vergadering. Ook hoeft u zich tijdens het telefoongesprek niet druk te maken over het maken van notities. Achteraf leest u immers eenvoudig wat er gezegd is in een gesprek!

Uw gesprekken laten transcriberen

Heeft u geluidsfragmenten van een gesprek of vergadering, die u wilt laten transcriberen? We heten u graag van harte welkom bij Proefteksten.nl! Voorafgaand aan het transcriberen van uw geluidsfragmenten nemen we uw wensen door, zodat we het fragment zo goed mogelijk voor u op papier kunnen zetten. Wilt u bijvoorbeeld een letterlijke transcriptie van een gesprek, of kiest u voor een lossere schrijfstijl, zonder inhoud uit het gesprek te verliezen? Ook is het mogelijk om bepaalde delen uit een gesprek weg te filteren, zodat alleen de meest belangrijke informatie overblijft. Wij bieden u graag de mogelijkheid om een korte proeftekst voor u te schrijven. Hierbij kunnen we een kort geluidsfragment voor u transcriberen, zodat u een goed beeld heeft van onze vaardigheden.