Werkwijze

 

Werkwijze

Over het algemeen worden teksten gezien als de basis van een goede website. Niet alleen zorgen webteksten voor een hogere positie binnen zoekmachines, ook kunt u potentiële klanten met uw teksten aanzetten tot de aanschaf van een product of het afnemen van een bepaalde dienst. Het schrijven van goede teksten blijkt over het algemeen echter lastiger te zijn dan in eerste instantie gedacht wordt. U wilt immers geen teksten vol taal- en spelfouten op uw website hebben staan! Daarbij kan het lastig zijn om de juiste schrijfstijl voor uw doelgroep te vinden bij het schrijven van teksten. Het team met professionele tekstschrijvers van Proefteksten.nl helpt u verder bij het schrijven van verschillende soorten teksten. We vertellen u graag meer over onze werkwijze!

Een eerste kennismaking

Welk tekstbureau kan de kwaliteit leveren die u verwacht? Dit is een lastig te beantwoorden vraag! Bij veel tekstbureaus dient u direct een pakket met teksten af te nemen, zonder te weten wat u van een tekstbureau kunt verwacht. Wij wijken echter af van deze werkwijze! Om uw geheel vrijblijvend kennis te laten maken met de kwaliteit van onze tekstschrijvers, schrijven we graag een gratis proeftekst voor u. Zo krijgt u een beter beeld van onze vaardigheden en weet u wat u van ons mag verwachten!

Voor de gratis proeftekst kunt u zelf een onderwerp en tekstsoort aandragen. Dit geeft u immers het beste beeld van onze vaardigheden. We overleggen graag met u welke schrijfstijl het beste aansluit bij de doelgroep van uw website of webshop.

Het intakegesprek

Wanneer u tevreden bent met de kwaliteit van onze gratis proeftekst, nodigen we u graag uit voor een intakegesprek. Tijdens het intakegesprek nemen we uw wensen door, zoeken we naar mogelijkheden om het doel van uw teksten te behalen, kijken we welke schrijfstijl aansluit bij uw doelgroep, enzovoorts. Pas wanneer onze tekstschrijvers een goed beeld hebben van uw wensen, gaan we voor u aan de slag! Zo wordt de kans op miscommunicaties zo klein mogelijk.

Verschillende pakketten

Bij ons heeft u de keuze uit vier verschillende webtekst pakketten, afhankelijk van uw wensen. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om een pakket op maat af te nemen, wanneer u bijvoorbeeld een samenwerking voor een langere periode op wilt starten. Vervolgens gaan onze tekstschrijvers voor u aan de slag! Hierbij ontvangt u de teksten, afhankelijk van de omvang van uw opdracht, doorgaans binnen 3 tot 5 werkdagen. Na de eerste oplevering heeft u de mogelijkheid om gebruikt te maken van een gratis correctieronde. Zo heeft u de zekerheid dat uw teksten van een hoge kwaliteit zijn, als deze definitief worden opgeleverd.